В зоні ООС загинув боєць Нацгвардії України

Новини

На Донбасі за минулу добу в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС) під час виконання бойового завдання загинув військовослужбовець Нацгвардії України. Російські найманці нарощують обстріли українських позицій.

Про це повідомляє штаб ООС.

«12 вересня в районі проведення операції Об’єднаних сил під час виконання бойового завдання один військовослужбовець Національної гвардії України отримав поранення не сумісне з життям», – йдеться в повідомлення.

За інформацією штабу, за минулу добу збройні формування РФ та її найманці 23 рази порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил із заборонених Мінськими угодами калібрів зброї, а саме – мінометів калібру 120 мм та 82 мм. Також обстрілював наші позиції з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

15 обстрілів ворог здійснив в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «СХІД», 8 – в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «ПІВНІЧ».

Нагадаємо:

  • 21 липня уздовж всієї лінії розмежування на Донбасі почався режим «хлібного» перемир’я.
  • 11 вересня на Донбасі в зоні проведення ООС внаслідок обстрілів російських окупантів загинули двоє українських військовослужбовців, ще один був поранений.