У Офісі президента влаштують пресмарафон заміть пресконференції Зеленського

Новини
Президент України Володимир Зеленський Фото: president.gov.ua

В офісі президента України вирішили влаштувати в четвер, 10 жовтня, пресмарафон Володимира Зеленського замість справжньої великої пресконференції, якої ще жодного разу не проводив глава держави. Захід буде проходити у вигляді конвеєру, коли журналістів групами на півгодини будуть заводити до Зеленського ставити питання.

Пресмарафон відбудеться у Kyiv Food Market на вул. Московській, 8, повідомляє Офіс президента на своїй сторінці у Facebook.

«10 жовтня о 10:00 розпочнеться пресмарафон з президентом України Володимиром Зеленським. Глава держави відповідатиме на запитання журналістів протягом усього дня … Представники медіа ставитимуть запитання главі держави групами по 7-10 осіб. Групи змінюватимуть одна одну щопівгодини. Формуватимуться вони за списком акредитації», – йдеться у повідомленні.

Як наголосили в Офісі президента, кожне медіа отримає у відповідь на свій лист про акредитацію підтвердження зі вказаним часом для зустрічі з президентом. Також представники ЗМІ матимуть змогу працювати у пресцентрі, організованому на території Kyiv Food Market, де здійснюватиметься пряма трансляція інтерв’ю.

Крім того, марафон транслюватиметься онлайн у соцмережах на офіційних акаунтах Офісу президента.