Помер командир 128-ї бригади Коростельов, якій підірвався на міні тиждень тому

Новини
Євгеній КоростельовФ Фото: Facebook Закарпатський Легіон

У Харківському військово-медичному клінічному центрі Північного регіону 19 листопада помер командир 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади полковник Євгеній Коростельов, який 12 листопада під час обходу позицій на передовій підірвався на міні і отримав важкі травми.

Про це повідомляє штаб Операції об’єднаних сил (ООС).

«Сьогодні, близько 4 години ранку, пішов із життя командир 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади полковник Євгеній Коростельов. Офіцер помер у Харківському військово-медичному клінічному центрі Північного регіону, так і не прийшовши до свідомості після важкого поранення.Мінно-вибухові травми полковник Коростельов отримав 12 листопада, під час виконання завдань у районі проведення операції Об’єднаних сил. На превеликий жаль, врятувати бойового офіцера медикам не вдалося», – йдеться у повідомленні.

Командування бригади Коростельов прийняв лише близько трьох тижнів тому

«Полковник Коростельов прийшов до нас не так давно, але одразу впевнено почав командувати Закарпатським Легіоном. «Ми одна сім’я, одна велика 128-ма сім’я», – ці його слова на нараді не залишали жодних сумнів, що так і є. Це велика втрата для нас всіх. Співчуваємо рідним та близьким полковника Коростельова та розділяємо скорботу разом з ними», – повідомляється на сторінці 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади у Facebook.

Через смерть Коростильова міська рада Мукачево, де розміщується штаб 128-ї бригади, оголосила 19 листопада у місті Днем жалоби.

Коростельов раніше був командиром бригадної артилерійської групи 25-ї повітряно-десантної бригади.