Євпаторієць переміг у всеукраїнському конкурсі Mister Travel

Новини

Євпаторієць Сергій Вікарчук переміг у всеукраїнському конкурсі Mister Travel, організованому туроператором Travel Professional Group.

Вікарчук став найпопулярнішим чоловіком в українській туристичній сфері, повідомили в Міністерстві у справах ветеранів тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб.

«Сергій – унікальна людина. Мешканець Євпаторії, він боронив Україну у складі ЗСУ, відкрив власне туристичне агентство, грає в англомовному театрі ветеранів АТО та волонтерів. Але сьогодні ми щиро вітаємо його із титулом найпопулярнішого чоловіка в українській туристичній сфері – Mister Travel 2019!», – відзначили в міністерстві.

«Я переміг і отримав достойну нагороду, це через Вас, тих хто в мене вірив, боровся, ви неймовірні. Нас була сотня. Але лише 10 учасників були обрані для боротьби далі. Я поважаю кожного хто виявив сміливість і тому гордий, що я серед Вас друзі. Я вболівав за Вас і вірив, що переможець буде хтось з Вас. Я бачив булінг і приниження нашими колегами, нас висміювали, не достойно порівнювали і тому це відбило бажання у інших боротися», – написав Вікарчук.

  • Вікарчук – учасник бойових дій на Донбасі з Криму, входить до Ради ветеранів при Міністерстві у справах ветеранів від Автономної Республіки Крим.