Ситуація в районі Новотошківського напружена: найманці РФ застосували міномети – Міноборони

Новини

Ніч минула спокійно, проте вранці російсько-окупаційні війська знову почали проявляти активність. На луганському напрямку обліковано 4 прицільні обстріли, і саме на цьому напрямку російсько-окупаційні війська застосували міномети 120-го калібру.

Про це повідомляє пресслужба Міноборони.

Крім того, неподалік від Травневого після 11:00 ворог відкривав вогонь зі станкових протитанкових і автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

На донецькому напрямку з 7 ранку противник з станкових і ручних протитанкових гранатометів і кулеметів великого калібру 25 хвилин обстрілював позиції українських сил біля Мар’їнки.

«Попри загрозу власному життю і здоров’ю, захисники цього населеного пункту відповіли ворогові вогнем з штатного піхотного озброєння», – сказано в повідомленні.

Також повідомляється, що близько 11 години почався обстріл поблизу Красногорівки. Вогонь був зафіксований з боку окупованої Старомихайлівки зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

«За наявною на 12:30 інформацією, втрат з нашого боку немає», – повідомили в Міноборони.

  • На Донбасі протягом січня у зоні проведення Операція об’єднаних сил (ООС) знищені 27 російських окупантів, ще 56 були поранені.