РФ проводить чергові військові навчання в Криму

Новини

Військовослужбовці розвідувальних підрозділів армійського корпусу Чорноморського флоту РФ в окупованому Криму проводять навчання з ведення наступальних і оборонних бойових дій.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони РФ.

За інформацією відомства, «навчання проходять на одному з гірських полігонів бойової підготовки Кримського півострова».

«В ході польового збору розвідники виконують навчальні завдання в умовах ведення наступальних і оборонних бойових дій, вдосконалюють навички застосування зброї і спеціальних технічних засобів розвідки, в тому числі використання комплексу КРУС «Стрілець». Також військовослужбовці відпрацьовують завдання з організації спостережних постів, розвідувальних завдань і засідок, безшумного пересування і маскування», – сказано в повідомленні російського міністерства.

Повідомляється, що російські розвідники вправляються «стріляти з штатної стрілецької зброї, а також здають нормативи по посадці і десантування з вертольота».

Всього в зборах розвідувальних підрозділів задіяно понад 100 військовослужбовців. Збори триватимуть до кінця поточного тижня, вказали в Міноборони Росії.

  • Екіпажі більше 10 вертольотів армійської авіації Південного військового округу Російської Федерації відпрацювали польоти у складних погодних умовах у небі над окупованим Кримом.