На Донбасі через негоду обмежений рух через КПВВ «Мар’їнка» – ДПСУ

Новини
КПВВ «Мар’їнка» Фото: dpsu.gov.ua

На Донбасі через негоду значно ускладнений рух через контрольний пункт в’їзду-виїзду (КПВВ) «Мар’їнка». Прикордонники рекомендують громадянам перетинати лінію розмежування у КПВВ «Новотроїцьке».

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

«У зв’язку зі складними погодними умовами ділянка дороги на тимчасово окупованій території навпроти КПВВ «Мар’їнка» не розчищена від снігу. Це призводить до ускладнень у функціонуванні цього контрольного пункту, тому пропуск осіб та транспортних засобів обмежений», – йдеться у повідомленні.

Прикордонники рекомендують громадянам для швидкого та безпечного перетинання лінії розмежування обирати найближчі до КПВВ «Мар’їнка» контрольні пункти, зокрема КПВВ «Новотроїцьке».

Нагадаємо:

  • Правозахисники у співпраці з фахівцями міністерства культури, молоді та спорту підготували роз’яснення для мешканців окупованих територій сходу України про загальний порядок перетину лінії розмежування на Донбасі, зокрема, за якими документами громадяни, які не досягли 16 років, можуть виїхати з тимчасово окупованих територій та які документи підтверджують особу у контрольних пунктах в’їзду-виїзду (КПВВ).