Втрати ЗСУ на Донбасі: загинув український боєць, ще двоє – поранені

Новини

На Донбасі за минулу добу в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС) загинув український військовослужбовець, один був поранений, ще один отримав бойову травму.

Про це повідомляє штаб ООС.

«26 лютого внаслідок підриву на невстановленому вибуховому пристрої один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув. Також у результаті ворожих обстрілів один український захисник отримав поранення та ще один бойове ураження», – йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу, минулої доби збройні формування РФ 10 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв українські позиції із заборонених Мінськими домовленостями міномету калібру 120 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Шість обстрілів було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», чотири – в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ».

Нагадаємо:

  • 26 лютого на Донбасі в зоні проведення Операції об’єднаних сил через підрив на міні загинув військовослужбовець Збройних сил України Дмитро Гринь. Він лише місяць служив у ЗСУ за контрактом.