Бойові дії в зоні ООС: загинув український боєць, шестеро поранені

Новини

На Донбасі за минулу добу в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС) загинув український військовослужбовець, ще шестеро бійців отримали поранення.

Про це повідомляє штаб ООС.

«8 березня російські окупанти з протитанкового ракетного комплексу обстріляли вантажний автомобіль одного з підрозділів Об’єднаних сил, який рухався до позицій українських військовослужбовців. Внаслідок влучання протитанкової керованої ракети один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув, ще троє отримали поранення. Крім того, під час ворожих обстрілів українських позицій три наших захисники отримали поранення», – йдеться у повідомленні.

Як зазначили в штабі, підрозділи Об’єднаних сил прицільними вогнем дали адекватну відповідь противнику. Втрати ворога уточнюються.

Загалом за минулу добу збройні формування РФ шість разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв українські позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Нагадаємо:

  • 6 березня в Луганській області в зоні проведення ООС поблизу села Кримське внаслідок підриву української БМП на міні загинув військовослужбовець, ще троє бійців отримали мінно-вибухові травми.