Начальник поліції Києва Крищенко заразився коронавірусом

Новини
Начальник поліції Києва Андрій Крищенко Фото: mvs.gov.ua

Заступник голови Національної поліції України – начальник поліції Києва Андрій Крищенко заразився коронавірусом. Крім того COVID-19 виявлений ще у двох поліцейських та одного курсанта.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні позитивний діагноз на коронавірус підтвердився у трьох поліцейських та одного курсанта … В тому числі діагноз COVID-19 сьогодні встановлений заступнику голови Національної поліції України – начальнику поліції Києва Андрію Крищенку», – написав Геращенко.

За його словам, стан здоров’я Крищенка задовільний. Він продовжує виконувати свої обов’язки дистанційно.

«Поліцейські встановили коло осіб, які контактували протягом інкубаційного періоду із хворим. Усі вони проінформовані про потенційний ризик захворювання та знаходяться на самоізоляції. Приміщення столичного главку належним чином продезінфіковані», – додав заступник міністра.

Він також зазначив, що керівник столичної поліції та члени його родини протягом останнього місяця за кордоном не перебували, тож заразились вони в Україні.

Геращенко закликав українців бути обережними і суворо дотримуватись норм карантину.

Нагадаємо:

  • В Україні станом на 10:00 27 березня зафіксовано вже 218 випадків захворювання коронавирусной інфекцією. П’ятеро людей померли. Вже є чотири особи, які видужали, п’ятого готують на виписку.