На Донбасі окупанти не припиняють обстріли, поранений український боєць

Новини

На Донбасі за минулу добу внаслідок обстрілів російських окупантів в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС) отримав поранення український військовослужбовець.

Про це повідомляє штаб ООС.

«Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав поранення. Українські захисники, тримаючи оборону, діяли рішуче та дали ворожим підрозділам гідну відсіч», – йдеться у повідомленні.

Загалом 8 квітня збройні формування РФ, вкотре порушуючи взяті на себе зобов’язання, вісім разів обстріляли позиції Об’єднаних сил. Упродовж доби противник відкривав вогонь із мінометів калібру 120 мм та 82 мм, які за Мінськими домовленостями мають зберігатися в районах відведення, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї

За інформацією штабу, підрозділи Об’єднаних сил невідкладно реагували на ворожі збройні провокації та прицільним вогнем по позиціях противника наполегливо змушували його завершити злочинні дії. Внаслідок вогню у відповідь, за попередніми даними розвідки, 8 квітня були поранені щонайменше п’ятеро російських найманців.

Нагадаємо:

  • 5 квітня в результаті обстрілів збройних формувань РФ був поранений український військовий.