На Луганщині через обстріл окупантів загинув український боєць, ще один поранений – Міноборони

Новини

В Луганській області 12 квітня в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС) внаслідок обстрілу російських окупантів загинув український боєць, ще один отримав поранення. Ще троє військовослужбовців на Донбасі були поранені 11 квітня.

Про це повідомив речник Міноборони України Михайло Шаравара на брифінгу в Києві, передає Центр журналістських розслідувань.

«Окупанти здійснили обстріл українських позицій неподалік Кримського, на Луганському напрямку. За наявною інформацією, в результаті підступних обстрілів ворога, один український захисник загинув, ще один воїн отримав бойове ураження», – сказав Шарвара.

Він також зазначив, що 11 квітня через обстріли російських найманців троє українських військових отримали поранення. Їх доставили до військово-медичного закладу та надали необхідну допомогу.

Підрозділи Об’єднаних сил відповідали на кожен обстріл окупантів прицільним вогнем по ворожих позиціях. За наявною інформацією розвідки, 11 квітня, в результаті рішучих дій українських військових, сім російських найманців були поранені.

Нагадаємо:

  • 9 квітня на Донбасі в зоні проведення Операції об’єднаних сил загинув українській боєць, ще двоє військовослужбовців отримали поранення.