У Криму російські військові почали проводити танкові стрільби по ночах

Новини

В окупованому Криму російські військові почали проводити танкові стрільби по ночах: ​​”відпрацювали тактику придушення заздалегідь розвіданих місць розташування протитанкових розрахунків умовного противника, що знаходяться на обладнаних позиціях». Навчання пройшли на полігоні «Ангарський» в Сімферопольському районі Криму, біля села Зарічне.

Як повідомив представник Чорноморського флоту РФ Олексій Рульов російським ЗМІ, екіпажі танків Т-72Б3 провели нічні стрільби і відпрацювали навички водіння бойових машин в темний час доби.

«З урахуванням пересіченій місцевості і темного часу доби в значній мірі ускладнило їх завдання по ураженню мішеней в ході умовного бою», – розповів він.

  • Багатоцільові винищувачі Су-30СМ і фронтові бомбардувальники Су-24М Чорноморського флоту Росії виконують ракетні та бомбові удари в рамках навчань в окупованому Криму. Всього в маневрах задіяно близько 15 літаків, в їх числі винищувачі Су-30СМ, бомбардувальники Су-24М і літаки-розвідники Су-24МР, які відпрацювали спільне пілотування в парах і ланках, а також провели спільне тренування з кораблями.