Аксенов закликав росіян не їхати в анексований Крим під час карантину

Новини
Сергій Аксенов Фото: Facebook

Так званий «глава Криму» Сергій Аксенов закликав росіян не приїжджати на територію анексованого півострова до закінчення режиму карантинних заходів, введених для запобігання поширенню коронавірусу.

Про це Аксенов заявив у відеозверненні, опублікованому на його сторінці в Facebook, передає Центр журналістських розслідувань.

«Чесно кажучи, ніколи не думав, що буду звертатися з таким закликом до наших співгромадян, проте іншого виходу на сьогоднішній день немає. Я переконливо прошу всіх наших громадян утриматися на сьогоднішній день від поїздок на територію Республіки Крим, як в цілях відрядження, так і з метою відпочинку, оскільки всі кримські санаторії і місця відпочинку закриті», – сказав «глава Криму».

За його словами, зараз роз’єднання – єдині ефективні ліки від коронавірусу.

«Кримчани завжди раді бачити наших співгромадян, завжди дуже гостинно до вас ставляться. Упевнений, що після зняття обмежувальних заходів ми вас будемо з радістю чекати в гості», – додав Аксенов.

За даними «міністерства охорони здоров’я Криму» на сьогодні на півострові виявлено 45 випадків зараження коронавірусом.

У свою чергу, як повідомляє «уряд» анексованого Севастополя, 20 квітня в місті виявлено ще два випадки COVID-19. Таким чином всього в Севастополі зафіксовано 18 випадків коронавірусної інфекції.