У Криму виявлено 10 нових випадків коронавірусу COVID-19

Новини
Фото: РИА Новости / Виталий Белоусов

В окупованому Криму за минулу добу було виявлено 10 нових випадків коронавурусної інфекції, таким чином на 25 квітня на півострові зафіксовано 67 випадків COVID-19.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook так званий «глава Криму» Сергій Аксенов.

«За 24 квітня в Республіці Крим зареєстровано 10 нових випадків коронавірусної інфекції. 7 з них виявлено активно. У їх числі – двоє медичних працівників, ці випадки виявлені в результаті проведених протиепідемічних заходів та лабораторного скринінгу за раніше підтвердженими випадками COVID-19. Ще троє хворих виявлені при зверненні за медичною допомогою у зв’язку з появою клінічних симптомів ГРВІ та встановленим діагнозом «негоспітальна пневмонія», – написав Аксенов.

Таким чином, зазначив він, на поточний період в Криму зареєстровано 67 випадків нової коронавірусної інфекції. 20 з них привезені з-за кордону, 10 завезені з суб’єктів РФ, 37 випадків – місцеві.

За інформацією «міністерства охорони здоров’я Криму» на півострові у зв’язку з новою коронавірусною інфекцією під медичним наглядом знаходяться 1029 осіб, з яких під динамічним наглядом на дому знаходиться 830 осіб, в стаціонарах знаходяться 85 осіб, ізольовано в обсерватори – 114 осіб.

Нагадаємо:

  • В Криму на 24 квітня виявлено чотири нових випадки коронавірусної інфекції. Тепер на півострові зафіксовано 57 випадків COVID-19.