У Криму виявлено ще шість хворих COVID-19, всього на півострові 111 випадків коронавірусу

Новини
Фото: РИА Новости / Виталий Белоусов

В окупованому Криму за минулу добу виявлено шість хворих коронавірусною інфекцією. Тепер на півостріві зафіксовано 111 випадків COVID-19.

Про це повідомив так званий «глава Криму» Сергій Аксенов.

«У нас за минулу добу шість хворих. Три людини – це учасники церковного хору в Сакському районі, вже там був один осередок. Медсестра в Сакської лікарні – це та лікарня, яка надавала допомогу і контактувала з хворими, один житель Сімферопольського району, 27 квітня ця сім’я повернулася з Москви. І Красноперекопський район, село Почетноє – одне зараження, хоч убийте – не розуміємо, звідки», – сказав Аксенов на засіданні оперативного штабу щодо запобігання поширенню коронавірусной інфекції на півострові.

Крім того, на своїй сторінці в Facebook він зазначив, що на поточний період в Криму зареєстровано 111 випадків коронавірусної інфекції. 21 з них завезені з-за кордону, 13 – із суб’єктів РФ, 77 випадків – місцеві.

За даними «міністерства охорони здоров’я Криму» в зв’язку ситуацією з коронавірусом на півострові під медичним наглядом знаходяться 1932 людини, з яких під динамічним наглядом на дому перебувають 952 людини, в стаціонарах знаходяться 125 осіб, ізольовано в обсерватори – 855 осіб.

Нагадаємо: