В зоні ООС не припиняються обстріли, поранений український військовий

Новини
Фото: Facebook Операція об'єднаних сил

На Донбасі російські окупанти не припиняють обстріли українських позицій. За минулу добу в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС) був поранений український військовослужбовець.

Про це повідомляє штаб ООС.

«За минулу добу внаслідок ворожого обстрілу один український військовослужбовець отримав поранення. Його оперативно евакуйовано до медичного закладу та надано необхідну допомогу лікарів. Стан здоров’я воїна задовільний», – йдеться у повідомленні.

За інформацією штабу, 1 липня збройні формування РФ п’ять разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Для придушення вогневих засобів окупантів українські захисники оперативно застосували штатне озброєння після чого ворог припинив свою активність.

За підтвердженими даними розвідки, за минулу добу українські бійці знищили двох та поранили трьох загарбників. Окрім того, противник втратив ще чотирьох найманців та один вантажний автомобіль у результаті підриву на вибухівці.

Нагадаємо:

  • 30 червня на Донбасі в зоні проведення ООС внаслідок обстрілів російських окупантів були поранені двоє українських військовослужбовців.