«Крим у дзеркалі мас-медіа»: чому Крим зникає з іноземних ЗМІ і як утримувати його у фокусі уваги

Новини
Фото: 24 канал

«Крим у дзеркалі мас-медіа»: Постійне представництво президента України в АР Крим та Центр прав людини ZMINA обговорюють, чому Крим зникає з іноземних ЗМІ і як утримувати його у фокусі уваги.

Трансляцію проводить інформаційне агентство «Укрінформ».

Під час заходу мова піде про ключові питання, які виникають у журналістів при підготовці матеріалів про Крим. Також планується презентація посібника для медіа «Крим в контексті окупації».

Серед учасників: перший заступник постійного представника президента в АР Крим Дар’я Свиридова, глава правління Центру прав людини ZMINA Тетяна Печончик, заступник міністра з питань реінтеграції, тимчасово окупованих територій України Ігор Яременко, посол з особливих доручень Міністерства закордонних справ України Надія Цок, глава правління Кримської правозахисної групи Ольга Скрипник, українська журналістка і автор збірки репортажів з окупованого Криму «Загублений острів» Наталія Гуменюк, оглядач Крим.Реаліі Микола Семена.

  • За п’ять років незаконної окупації Криму Росією українські правозахисні організації задокументували понад 300 випадків порушення свободи слова і прав журналістів на півострові.