Ощадбанк продовжив до 1 жовтня термін дії прострочених під час карантину банківських карток переселенців

Новини
Ощадбанк
Відділення Ощадбанку у Слов'янську Донецької області Фото: oschadbank.ua

‎Ощадбанк продовжив до 1 жовтня термін дії банківських карток внутрішньо переміщених осіб (ВПО), прострочених під час карантину. Більше його подовжувати не будуть.

Про це повідомляє Благодійний фонд «Право на захист».

«Термін дії банківських карток ВПО, який сплив під час карантину, продовжено до 1 жовтня 2020 року і повторно продовжений не буде. Нові банківські картки на заміну тих, термін дії яких закінчується, перевипускаються автоматично. Жодної заяви на перевипуск картки не потрібно», – зазначили правозахисники.

Для отримання картки у відділенні банку необхідно спочатку здійснити реєстрацію у електронній черзі банку на зручний для клієнта час та забрати картку у відділенні АТ «‎Ощадбанк».

Реєстрація можлива такими способами:

1. за посиланням: https://bit.ly/3gwJFy4
2. через чат-бот у Telegram за ім’ям @Oschadbot або в Messenger m.me/Oschadbot
3. через контакт центр Ощадбанку: 0 800 210 800

Правозахисники також нагадали, що необхідність проходження фізичної ідентифікації у відділеннях ‎Ощадбанку призупинена на час дії карантину та ще 60 днів після зняття карантинних обмежень.

«Пенсії і соціальні виплати на період дії карантину та протягом 30 днів з дня його скасування продовжуються нараховуватися та виплачуватись без жодних додаткових вимог», – наголосили у БФ «Право на захист».

Нагадаємо:

  • В Ощадбанку працює електронна черга для внутрішньо переміщених осіб (ВПО) з Донецької і Луганської областей, які відтепер можуть отримати картку у зручний для них час.