На Донбасі окупанти не дотримуються режиму припинення вогню

Новини
Фото: Facebook Генеральний штаб ЗСУ

На Донбасі російські окупанти продовжують порушувати режим припинення вогню в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС). Постріли в бік українських позицій зафіксовані не тільки минулої, але і з початку поточної доби. Втрат у підрозділах Об’єднаних сил немає.

Про це повідомляє штаб ООС.

«Минулої доби, 20 вересня, на ділянках відповідальності наших бригад задокументоване одне порушення режиму припинення вогню. Так, вогневу активність збройних формувань Російської Федерації зі стрілецької зброї зафіксовано неподалік населеного пункту Новоолександрівка. Постріли у бік наших позицій були провокативними та не становили загрози життю українським воїнам, тому наші захисники зброю у відповідь не застосовували», – йдеться у повідомленні.

За даними штабу, від початку поточної доби, 21 вересня, у районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано два порушення домовленостей. Так, поблизу Мар’їнки ворог здійснив постріли у бік українських позицій зі стрілецької зброї, а також три постріли з гранатомета, пристосованого для використання мін ПОМ-2.

Бойових втрат серед особового складу внаслідок ворожих пострілів немає.

Нагадаємо:

  • 19 вересня на Донбасі в зоні проведення ООС збройні підрозділи РФ тричі порушили режим всеосяжного припинення вогню.