На Донбасі окупанти в порушення режиму тиші обстріляли українські позиції та використали БПЛА

Новини
Фото: Facebook Генеральний штаб ЗСУ

На Донбасі минулої доби російські окупанти в порушення режиму припинення вогню використали в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС) безпілотні літальні апарати (БПЛА) та обстріляли українські позиції.

Про це повідомляє штаб ООС.

«Упродовж минулої доби, 23 вересня, на ділянках відповідальності українських підрозділів зафіксовано три порушення з боку збройних формувань Російської Федерації. Так, на Приазов’ї, всупереч домовленостям, досягнутим у рамках Тристоронньої контактної групи, задокументовано прольоти двох безпілотних літальних апаратів противника із перетином лінії розмежування. Українськими засобами радіоелектронної боротьби ворожі БПЛА типу «Квадрокоптер» і «Фантом-4» було подавлено», – йдеться у повідомленні.

Крім того, проголошений режим припинення вогню окупанти порушив поблизу Попасної, здійснивши два постріли в бік українських позицій з автоматичного станкового гранатомета. Вогнева провокація противника не становила загрози для наших захисників, тому вони зброю у відповідь не застосовували.

Бойових втрат унаслідок ворожих пострілів не було.

Нагадаємо:

  • 23 вересня на Донбасі в зоні проведення ООС двоє українських військовослужбовців підірвались на міні біля Пісок. Їх госпіталізували с осколковими пораненнями.