На Донбасі поранений український військовий

Новини

За минулу добу збройні формування Російської Федерації на Донбасі двічі порушили режим «тиші», використовуючи стрілецьку зброю, поранено одного українського військовослужбовця. Поблизу Водяного в обідній час противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї, а ввечері застосував міномет калібру 82 міліметри.

«Минулої доби, 10 листопада, на переважній більшості ділянок відповідальності українських підрозділів спостерігалася тиша. Водночас два факти порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців зафіксовано поблизу Водяного. Бойових втрат і поранень серед українських захисників не було», – йдеться в повідомленні пресцентру ОС у Facebook.

«Від початку поточної доби, 11 листопада, проголошений режим припинення вогню російсько-окупаційні війська порушили один раз. Неподалік населеного пункту Кам’янка противник застосував стрілецьку зброю та великокаліберний кулемет. На жаль, унаслідок обстрілу один військовослужбовець Об’єднаних сил зазнав вогнепального поранення. Воїна відразу доправлено до лікувального закладу, де йому надається належна медична допомога. Стан здоров’я військовослужбовця задовільний», – повідомили в пресцентрі ОС.

У штабі зазначили, що про зухвалі дії збройних формувань Російської Федерації та її найманців оперативно було повідомлено представників ОБСЄ через СЦКК.

  • Російські окупаційні війська продовжують облаштовувати свої передові позиції та встановлювати мінні загородження на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях.