У РФ розповіли про можливість відновлення діалогу з США щодо Донбасу

Новини
Фото: news.online.ua

Кремль відзначає, що наразі немає можливості прогнозувати відновлення діалогу щодо мирного врегулювання конфлікту на Донбасі між РФ та США. Мовляв, керівництво Сполучених Штатів – «непередбачуване».

Останнім часом у Кремлі не прогнозують те, що стосується двосторонніх відносин з США. Про це заявив прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков, повідомляє агентство «РИА Новости».

«Ми не знаємо – з ким, який механізм, як ми можемо говорити про те, хто буде представляти Російську Федерацію», – зазначив Пєсков.

Представник Кремля не уточнив, як довго може тривати період відповідної непередбачуваності. Водночас прессекретар Володимира Путіна додав, що в цілому питання щодо діалогу та врегулювання на Донбасі веде заступник голови адміністрації президента РФ Дмитро Козак.

  • На переговорах Тристоронньої контактної групи (ТКГ) делегація Росії блокує всі ініціативи, крім домовленості про режим тиші, оскільки постійно намагається просувати зустрічні умови, тому серйозних зрушень до світу на Донбасі немає.