В зоні ООС окупанти двічі порушили режим припинення вогню

Новини
Фото: Facebook Операція об'єднаних сил

На Донбасі минулої доби в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС) російські окупанти знову порушили режим всеосяжного припинення вогню використавши для обстрілів українські позиції стрілецьку зброю та гранатомет. Втрат у підрозділах Об’єднаних сил не було.

Про це повідомляє штаб ООС.

«Впродовж минулої доби, 1 грудня, збройні формування Російської Федерації та її найманці двічі порушили домовленості, досягнуті під час засідання Тристоронньої контактної групи 22 липня 2020 року. Так, вогневу активність ворога із застосуванням стрілецької зброї зафіксовано неподалік населеного пункту Катеринівка. З автоматичного станкового гранатомета та стрілецької зброї противник вів вогонь неподалік Попасної», – йдеться у повідомленні.

Як зазначили в штабі, провокативні ворожі постріли не становили загрози для життя та здоров’я українських бійців, тому вогонь у відповідь вони не відкривали.

Нагадаємо:

  • 30 листопада на Донбасі в зоні проведення ООС російські окупанти знову порушили режим припинення вогню, використавши гранатомети різних систем, стрілецьку зброю та БПЛА. Втрат у підрозділах Об’єднаних сил не було.