Трамп виголосив прощальну промову: Пишаюся, що не почав нових воєн

Новини

Глава Білого дому Дональд Трамп виступив з прощальним зверненням до нації напередодні інавгурації свого наступника Джо Байдена. 45-й президент США перерахував свої здобутки, а також зазначив, що «молиться за успіхи» нової адміністрації США.

Головним своїм досягненням Трамп назвав те, що він не розпочав нових воєн, повідомляє 24 канал.

«Я особливо пишаюся тим, що я перший президент за кілька десятків років, який не почав нових воєн», – сказав Трамп.
– сказав Трамп.

Ще одним своїм успіхом у кріслі глави Білого дому Трамп назвав політику щодо Близького Сходу та підписання низки мирних угод.

«В результаті нашої сміливої дипломатії і принципового реалізму ми досягли ряду історичних мирних угод на Близькому Сході. Це світанок нового Близького Сходу, і ми повертаємо наших солдатів додому», – зауважив Трамп.

Згадав він і заворушення у Вашингтоні, зазначивши, що події, які забрали життя 5 людей, навели жах на всіх американців.

«Політичне насилля – це напад на все, чим ми, американці, дорожимо. Цього не можна терпіти», – зауважив політик і натякнув, що ініційований ним рух лише починається.

Трамп також переконаний, що взяв на себе найважчі битви та найважчі вибори. І при цьому його команда думала не про лівих чи правих, республіканців та демократів, а про благо нації.

«Ми молимось за успіх нової адміністрації у збереженні і процвітанні Америки. Ми підтвердили священну ідею про те, що в США уряд відповідає перед людьми», – сказав Трамп.

  • 20 січня 2021 року відбудеться інавгурація 46-го президента США Джозефа Байдена. Його попередник Трамп планує покинути місто за кілька годин до цього.