Біля Водяного окупанти скинули з БПЛА гранату на українські позиції: поранені двоє бійців

Новини
Фото: Facebook Операція об'єднаних сил

У Донецькій області в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС) 29 січня російські окупанти за допомогою БПЛА скинули гранату від гранатомета на українські позиції. Внаслідок її вибуху осколкові поранення отримали двоє військовослужбовців.

Про чергове порушення російсько-окупаційними військами режиму припинення вогню повідомляє штаб ООС.

«Опівдні, застосувавши безпілотний літальний апарат типу «квадрокоптер», противник скинув постріл ВОГ-17 над позиціями Об’єднаних сил у районі населеного пункту Водяне, що на Приазов’ї. Внаслідок цього двоє українських військовослужбовців отримали осколкові поранення. Воїнів оперативно доставлено до лікувального закладу, де їм було надано належну медичну допомогу. Стан здоров’я захисників задовільний», – йдеться у повідомленні.

Як зазначили у штабі ООС, такі дії збройних формувань РФ та її найманців ще раз підтверджують, що ворог цілеспрямовано порушує режим припинення вогню та не бажає дотримуватись мирних домовленостей.

Про дії окупантів повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК).

Нагадаємо:

  • 26 січня на Донбасі російські окупанти продовжили обстріли українських позиції в зоні проведення ООС. Внаслідок пострілу снайпера був поранений український військовослужбовець.