На Донбасі від кулі снайпера загинув український військовий

Новини

Упродовж цієї доби, 2 лютого, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню з боку найманців РФ.

Про це інформує пресцентр ОС.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», біля Кримського, окупанти відкривали вогонь з підствольного гранатомета, а поблизу Південного – з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Недалеко від населеного пункту Шуми збройні формування Російської Федерації вели в бік українських позицій прицільний снайперський вогонь. Внаслідок пострілу снайпера зазнав важкого поранення військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил. Захиснику було оперативно надано медичну допомогу але, на жаль, врятувати його не вдалося.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», російсько-окупаційні війська відкривали прицільний вогонь з автоматичного станкового і станкового протитанкового гранатометів поблизу Павлополя.

«Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ», – сказано в повідомленні.

  • Командування ЗС РФ підвищує бойову готовність артилерії оперативного угруповання російсько-окупаційних військ на тимчасово окупованій території в Донецькій і Луганській областях.