Ощадбанк направив мобільний офіс у прифронтову зону в Донецькій області

Новини
Ощадбанк
Фото: Донбасс SOS

Ощадбанк направив мобільний офіс в прифронтову зону Донецької області. Мобільний підрозділ буде обслуговувати клієнтів на поточному тижні.

Про це повідомляє громадська організація «Донбас SOS».

Жителям нададуть широкий спектр послуг, зокрема з виплати заробітної плати, пенсій, соціальної допомоги, інших коштів з поточних рахунків, в тому числі за поточними картковими рахунками з використанням банківських платіжних карток (БПК), по поповненню карткових рахунків через POS-термінал, по прийманню готівки для здійснення платежів і інше.

15 березня в селищі Зайцеве Бахмутського району (Жованка), пересувний офіс Ощадбанку приймає клієнтів по вул. Поперечна (Мануїльського), 68.

16 березня мобільний сервісний центр проведе прийом в Кодемі Бахмутського району по вул. Центральна, 69.

Режим роботи мобільного Ощадбанку в зазначених населених пунктах – з 9:30 до 15:00.

У зв’язку з дією карантину проходження фізичної ідентифікації в Ощадбанку для переселенців призупинено, і їх банківські картки на цей час не блокуються. Однак є ряд випадків, коли блокування відбувається. 

При цьому картки переселенців, які не пройшли ідентифікацію, не блокуватимуться протягом двох місяців з дати закінчення карантину. Це особливо важливо для пенсіонерів з ОРДЛО зі статусом ВПЛ, які через закриті бойовиками КПВВ на лінії розмежування не можуть потрапити на підконтрольну Україні територію.

Як повідомлялося, в Ощадбанку пояснили, скільки часу будуть зберігатись в відділеннях банку перевипущені картки, які не можуть забрати багато жителів ОРДЛО зі статусом ВПЛ через закриті бойовиками КПВВ на лінії розмежування.

Ощадбанк продовжив дію платіжних карток переселенців, термін дії яких спливає під час карантину, до 1 травня 2021 року.

Нагадаємо:

  • ВПО за послугу СМС-інформування в Ощадбанку оплачують 7 грн на місяць. Крім того, з 1 грудня вони можуть знімати пенсії без комісії у банкоматах та відділеннях банку.
  • Ощадбанк роз’яснив, в яких випадках інформація про внутрішньо переміщених осіб передається до Пенсійного фонду України для перевірки.
  • Ощадбанк призупинив знищення карт пенсіонерів-переселенців, які ті не отримали через заблоковані ОРДЛО пункти пропуску: багато пенсіонерів з березня 2020 року не можуть потрапити на підконтрольну української влади територію.