Обстріли та БПЛА окупантів: черговий день на Донбасі

Новини

На Донбасі минулої доби та з початком поточної російські окупанти продовжили порушувати режим припинення вогню в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС): обстрілювали українські позиції з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а також використали БПЛА. Втрат у підрозділах об’єднаних сил не було.

Про це повідомляє штаб ООС.

«Протягом минулої доби, 9 червня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовані три порушення режиму припинення вогню», – йдеться у повідомленні.

Так, у районі Новотошківського російські окупанти вели вогонь по українських позиціях зі стрілецької зброї. Неподалік Водяного ворог обстрілював українських захисників з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Крім того, у напрямку населеного пункту Раївка військові Об’єднаних сил зафіксували проліт ворожого безпілотного літального апарату типу «Орлан-10» із перетином лінії розмежування. БПЛА противника вчасно був подавлений засобами РЕБ.

Станом на 7 годину ранку, 10 червня, зафіксоване одне порушення режиму припинення вогню. Неподалік населеного пункту Новгородське противник відкрив вогонь зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

«Бойових втрат серед українських військових немає. Про всі порушення з боку збройних формувань російської Федерації Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ», – додали в штабі ООС.

Нагадаємо:

  • 6 червня в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої на сході України отримав бойову травму український військовослужбовець .