На Донбасі окупанти били по українським позиціям з гранатометів

Новини
Фото: Facebook Генеральний штаб ЗСУ

На Донбасі минулої доби та з початком поточної російські окупанти порушували режим припинення вогню в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС) та били по українським позиціям з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Втрат у підрозділах об’єднаних сил не було.

Про це повідомляє штаб ООС.

«Протягом минулої доби, 13 червня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано два обстріли наших позицій», – йдеться у повідомленні.

У районі Новотошківського ворог двічі відкривав вогонь зі станкових протитанкових, ручних протитанкових, підствольних гранатометів і стрілецької зброї.

Станом на 7 годину ранку 14 червня, зафіксоване одне порушення режиму припинення вогню. Неподалік Новотошківського противник обстріляв українські позиції з підствольних гранатометів і стрілецької зброї.

«Бойових втрат внаслідок ворожих обстрілів серед наших воїнів немає. На обстріли російсько-окупаційних військ українські захисники відкривали вогонь у відповідь», – додали в штабі ООС.

Про всі порушення з боку окупантів Українська сторона СЦКК поінформувала СММ ОБСЄ, застосовуючи встановлений координаційний механізм.

Нагадаємо:

  • 11 червня російсько-окупаційні війська здійснили 5 порушень режиму припинення вогню. В результаті обстрілу один військовослужбовець отримав осколкове поранення несумісне з життям.