Обстріли окупантів на Донбасі: поранений український боєць

Новини
Фото: Facebook Операція об'єднаних сил

На Донбасі минулої доби і з початком поточної російські окупанти продовжили порушувати режим припинення вогню в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС) та бити по українських позиціях з мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Внаслідок обстрілів поранення отримав український боєць.

Про це повідомляє штаб ООС.

«В результаті обстрілів один військовий зі складу Об’єднаних сил дістав осколкове поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан пораненого – середньої тяжкості», – йдеться у повідомленні.

Протягом минулої доби, 31 липня, зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ.

Неподалік Водяного, що на Приазов’ї, противник чотири рази обстрілював позиції наших воїнів з мінометів 82-го калібру, автоматичних станкових і підствольних гранатометів, а також великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У напрямку населеного пункту Шуми російські найманці вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів. Біля Новолуганського ворог відкривав вогонь з підствольних гранатометів.

Крім того, на Луганщині був зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу «Орлан-10» з перетином лінії розмежування.

На обстріли російсько-окупаційних військ українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

Станом на 7 годину ранку, 1 серпня, зафіксоване одне порушення режиму припинення вогню.

Біля населеного пункту Авдіївка збройні формування Російської Федерації обстріляли українські позиції з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.