Резніков після призначення міністром оборони розповів про майбутні реформи в армії

Новини
Фото: ubr.ua

Верховна Рада призначила колишнього віцепрем’єр-міністра – міністра із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексія Резнікова міністром оборони України.

Серед пріоритетів на посаді міністра оборони Резніков назвав «синергію дій Міноборони, Генштабe та профільнjuj комітетe ВР, які мають діяти як складова єдиного організму, люди – змінити підхід до кадрової політики».

«Подивитися на ЗСУ як на потужного роботодавця, який дбає про людей від моменту вибору професії та адаптації після служби. Підвищення якості управління. Першим моїм кроком буде повний аудит міністерства, аналіз внутрішніх процесів та документообігу. Українська паперова армія має залишитися у минулому. Особливу увагу буде приділено організації оборонних закупівель», – сказав він.

За словами Резнікова, сильна армія – «це вагомий дипломатичний аргумент під час переговорів з окупантами. Він зазначив, що неабияк знає це, оскільки кілька років вів переговори з окупантами в ТКГ».

Резніков додав, що інститут армії має найбільшу довіру серед українського населення, водночас до окремих бійців ставляться без належної поваги, і це потрібно виправити.

«Я зараз не озвучую прізвища, тому що хочу поспілкуватися з кожною людиною, яка перебуває на відповідальній посаді, щоб зрозуміти, що вона робить, що не виходить, що раніше заважало, тоді я відчую, чи по дорозі нам далі чи нам треба буде потиснути один одному руки, подякувати та попросити звільнити місце», – наголосив глава Міноборони.

Читайте також матеріал Центру журналістських розслідувань Адвокат окупованих територій. Олексій Резніков очолив МінТОТ 2.0