Силовики в Криму провели обшук в будинку батьків Ізета Гданова

Новини
Колишній перший заступник постпреда президента України в АРК Ізет Гданов Фото: Медіа-центр «ІРС-Херсон»

Окупаційні силовики 18 листопада 2021 року прийшли з обшуком до батьківського будинку в Криму колишнього першого заступника постійного представника президента в АРК Ізета Гданова.

Про це Гданов написав у facebook.

Обшук розпочався о 6:00, коли до будинку під’їхали підрозділи “ОМОН” та ФСБ. За словами Гданова, керував обшуком лейтенант ФСБ Кирило Митрофанов.

“Підкинути могли що завгодно, скрізь були одночасно, самі і зі своїми понятими, шукали зброю. Керував усім лейтенант «фсб» Митрофанов Кирило. Нібито була «ухвала суду» на мене”, – написав Гданов.

Він зазначив, що силовики з ухвалою не дали ознайомитися. Матір та сестра Ізета Гданова підписали документ про відмову від свідчень проти родича.

Нагадаємо:

  • В окупованому Криму силовики розшукують Станіслава Краснова, який був лідером руху «Цивільний корпус «Азов-Крим», за обвинуваченням в участі в кримськотатарському батальйоні імені Номана Челебіджихана, де він нібито виконує обов’язки інструктора. Український активіст називає ці обвинувачення маячнею, адже до батальйону він ніколи не мав стосунку.