На Донбасі окупанти б’ють з мінометів та гранатометів: поранені двоє українських бійців

Новини
Фото: Facebook Операція об'єднаних сил

На Донбасі минулої доби російські окупанти били по українським позиціям в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС) з мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Внаслідок обстрілів поранення отримали двоє українських бійців.

Про це повідомляє штаб ООС.

«Упродовж минулої доби, 22 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню, три з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння … Внаслідок ворожих дій двоє військовослужбовців Об’єднаних сил дістали поранення. Воїни перебувають в лікувальному закладі. Стан здоров’я одного пораненого – задовільний, іншого – тяжкий», – йдеться у повідомленні.

В напрямку Попасної противник відкривав вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. В бік Причепилівки ворог двічі здійснив обстріли, використовуючи гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю.

В районі Лебединського окупанти відкривали вогонь два рази, застосовуючи міномети калібру 82 мм та 120 мм. Біля Кам’янки російські найманці обстріляли українські позиції з мінометів калібру 82 мм.

Поблизу Павлополя противник вів вогонь з великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Нагадаємо:

  • 12 листопада на Донбасі двоє військовослужбовців 79-ї окремої десантно-штурмової бригади отримали поранення, несумісні з життям, внаслідок підриву на ворожому невідомому вибуховому пристрої. Загинули підполковник Прусов Руслан Халілович та майстер-сержант Федосєєв Вадим Вікторович.