Зеленський: РФ здійснила удари по військовій інфраструктурі, ми вводимо воєнний стан в Україні

Новини
Зеленский
Президент України Володимир Зеленський Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський заявив, що Росія здійснила удари по військовій інфраструктурі України та по прикордонниках. В Україні вводиться воєнний стан.

Про це глава держави заявив у короткому відеозверненні до народу України, розміщеному на його сторінці у Facebook, передає Центр журналістських розслідувань.

«Росія здійснила удари по нашій військовій інфраструктурі та по нашим прикордонникам, прикордонним загонам. У багатьох містах України було чутно вибухи. Ми вводимо воєнній стан на всій території нашої держави», – сказав Зеленський.

«Я провів телефонну розмову з президентом Байденом. Сполученні Штати вже почали гуртувати міжнародну підтримку», – додав він.

«Сьогодні від кожного з вас потрібен спокій, по можливості залишайтеся будь ласка вдома. Ми працюємо, армія працює, працює весь сектор безпеки і оборони України. На зв’язку з вами буду постійну я, РНБО, Кабінет міністрів України. Незабаром я знову вийду на зв’язок. Без паніки, ми сильні, ми готові до всього, ми всіх переможемо, бо ми – це Україна. Слава Україні», – наголосив президент.

Нагадаємо:

  • 24 лютого 2022 року Росія напала на Україну. О 4:00 президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на Донбасі.