31 березня — останній день для подачі заявки на 6500 гривень в рамках «єПідтримка»

Влада
Ощадбанк

Кабінет Міністрів обмежив термін подачі заявок на отримання 6500 гривень в рамках програми «єПідтримка» до 31 березня 2022 року.

Про це йдеться у постанові № 367 від 26 березня.

Отримати 6500 гривень допомоги від держави можуть фізичні особи-підприємці усіх груп, які сплатили ЄСВ за четвертий квартал 2021 року; наймані працівники, за яких сплачений ЄСВ за четвертий квартал, крім працівників організацій, які отримують кошти з держбюджету; ФОПи, які не перебувають у стані припинення діяльності, реорганізації або ліквідації.

Для того, щоб подати заявку, потрібно у додатку «Дія» зайти в меню «Послуги» та обрати пункт «єПідтримка». У випадку, якщо ви можете претендувати на допомогу, у вас буде активна відповідна кнопка.

***

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився.

Російські окупанти вчиняють сотні воєнних злочинів та злочинів проти людяності на території України. Це убивство цивільного населення, обстріли житлових кварталів та об’єктів невійськової інфраструктури, віроломство, мародерство, які є порушеннями Міжнародного гуманітарного права і Римського статуту Міжнародного кримінального суду.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках:

YouTube: https://bit.ly/3vdHSJm

Facebook: https://www.facebook.com/investigator.org.ua/

Telegram: https://t.me/investigatorua

Twitter: https://twitter.com/InvestigatorUa