У Каховці окупанти викрали депутата облради Сергія Дроздіка

Новини
Фото: most.ks.ua

Російські військові та їхні прихвостні викрали депутата Херсонської облради Сергія Дроздіка.

Про це повідомляє Каховська міська територіальна громада у facebook.

«Сьогодні вранці, 02 квітня, зі свого будинку військовими рф було забрано Дроздика Сергія Миколайовича, 1971 року народження. На даний час місцезнаходження Дроздика Сергія невідоме», — йдеться у повідомленні.

Сергій Дроздик — депутат Херсонської обласної ради 7 та 8 (діючого) скликання. Член постійної комісії з питань сільського господарства, земельних відносин та екології. Член позафракційної аграрної групи «Аграрії Херсонщини» та партії «ОПЗЖ».

Також він є керівником та бенефіціаром сільськогосподарського підприємства «Діамант».

За даними видання МОСТ, у Сергія Дроздіка останнім часом були непрості відносини з новим «гауляйтером» Каховки Павлом Філіпчуком.

Як повідомлялося, окупанти «призначили» керівників у тимчасово окупованому місті Каховка. Серед них — колишній депутат облради від «Опоблоку» Павло Філіпчук.

***

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року  президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу – захопити Київ за два-три дні – провалився.

Російські окупанти вчиняють сотні воєнних злочинів та злочинів проти людяності на території України. Це убивство цивільного населення, обстріли житлових кварталів та об’єктів невійськової інфраструктури, віроломство, мародерство, які є порушеннями Міжнародного гуманітарного права і Римського статуту Міжнародного кримінального суду.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: 

YouTube: https://bit.ly/3vdHSJm

Facebook: https://www.facebook.com/investigator.org.ua/

Telegram: https://t.me/investigatorua

Twitter: https://twitter.com/InvestigatorUa