У Херсон прибув перший гуманітарний вантаж з ліками

Новини
Фото: kherson.ipc.org.ua

В окупований Херсон прибув перший український гуманітарний вантаж з медикаментами. Ліки будуть доставлені у лікарні, де на них очікують пацієнти.

Про це пише пресслужба Херсонської міської ради з посиланням на міського голову Ігоря Колихаєва.

«Гуманітарний вантаж, про який я вам казав кілька днів тому, прибув до Херсона. Праця волонтерів та друзів нашого міста не пропала даремно, і від вашого імені я дякую за допомогу всіх причетних! Що буде із вмістом цієї передачі? Вся вона розійдеться лікарнями, де на цих медпрепаратів очікують найважчі хворі. Інших подробиць не буде, щоб уникнути неприємностей», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо:

  • Окупанти до цього часу не пропускали українську гуманітарну допомогу в окупований Херсон. 19 березня з міста Апостолове Дніпропетровської області виїхали 14 фур з продуктами харчування та медикаментами. Російські військові не дали доїхати вантажівкам до місця призначення. 4 березня вони не пропустили 19 вантажівок.

***

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року  президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу – захопити Київ за два-три дні – провалився, російська армія відступила від столиці.  Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України. 

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: 

YouTube,  Facebook, TelegramTwitter