РФ планує обстріли на Великдень, російські військові пишуть на снарядах «Христос Воскрес!» – СБУ (аудіо)

Новини
СБУ

Російські військові планують на Великдень посилити обстріли мирного населення та українських військових і пишуть «Христос Воскрес!» на снарядах.

Про це свідчать нові телефонні розмови російських військових, опубліковані СБУ.

«Наши пацаны пасхалки хохлам готовят. Танкисты на снарядах пишуть «Христос воскрес!». Развлекаемся как можем», – розповідає окупант своїй дружині.

Проте коли мова заходить про справи у його підрозділі, який стоїть у Миколаївській області, тон загарбника стає іншим. З 19 людей у його взводі залишилося лише 7, решта вбиті або втекли.

«Тут никого не добавляют. Наоборот – все уезжают! Кого нам добавлять? Тут все бегут! У нас из бригады уволилось уже 600 человек… Тут остались только самые стойкие и алкаши», – резюмує окупант.

У СБУ прокоментували: «Це ж якраз ідеальний контингент для захисту «руZZкого міра». Але наші військові зроблять усе можливе, аби й ці рештки ворожої бригади «розформувалися» якомога швидше».

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках:

YouTubeFacebook, TelegramTwitter