На Одещині внаслідок ракетного удару пошкоджений міст через Дністровський лиман

Новини
Розвідний міст у Затоці, Одеська область Фото: bessarabiainform.com

В Білгород-Дністровському районі Одеської області внаслідок ракетного удару російських військ пошкоджений міст через Дністровський лиман. Рух мостом перекритий.

Про це повідомив речника Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук у Telegram.

«Міст з Білгород-Дністровського району в бік Одеси закрили через пошкодження», – написав Братчук.

Він зазначив, що Білгород-Дністровській міськрада не розголошує інформацію про те, що це за міст та що саме трапилося, з метою безпеки.

В свою чергу Telegram-канал «Суспільне Одеса», з посиланням на Оперативне командування «Південь» повідомляє, що по Одещині завдано ракетного удару.

«Є ураження моста через Дністровський лиман. Обставини та інформація про поранених уточнюються. З міркувань безпеки рух мостом перекрито. Просимо водіїв заздалегідь обрати альтернативні маршрути руху», – йдеться у повідомленні.

***

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках:

YouTubeFacebook, TelegramTwitter