«Нам треба всіх убивати: і дітей, і жінок. Всю Україну треба витравити». СБУ опублікувала перехоплення розмов російських військових

Новини
российские военные

СБУ опублікувала нове перехоплення розмов російських військових, які хочуть знищити всіх українців.

Про це свідчить перехоплення СБУ, на якому контрактник із російської глибинки Іван Клименко розмовляє зі своєю матір’ю.

«Нам нужно всех убивать: и детей, и женщин. Всех подряд. Всю Украину нужно вытравить просто, до самого Львова. Чтобы этой страны не было на карте. Нужно их с земли стереть», – говорить російський військовий, який збирається ножем вирізати свастику на тілах загиблих українців.

«Він має декілька акаунтів у соціальних мережах, частина з яких підписана фейковими іменами, щоб «не світитися» у соцмережах. Серед опублікованих там світлин – його зображення у військовій формі та фото з нацистською символікою. Він служить у Другій гвардійській Таманській мотострілецькій дивізії, яка вважається елітою збройних сил рф і завжди бере участь у військових парадах у москві. Ось така в рф військова «еліта», – зазначають у СБУ.

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках:

YouTubeFacebook, TelegramTwitter