В окупованому Скадовську з’явився мобільний зв’язок, але без інтернету

Новини
скадовск

В окупованому рф Скадовську Херсонської області відновився мобільний зв’язок.

Про це заявив міський голова Скадовська Олександр Яковлєв.

«У Скадовську з’явився мобільний зв’язок. Поки що без інтернету», – заявив міський голова.

Напередодні Яковлєв повідомляв, що російські військові призначили «главу Скадовського району та міста». Він нагадав, що такі посади незаконні і не вплинуть на роботу законно обраної місцевої влади.

«Виконком Скадовської міської ради продовжує працювати дистанційно. Комунальні підприємства, лікарі, вчителі, соціальна служба також продовжують працювати. «Нова влада» намагається відновити радянську систему управління, де «райком» керує всім районом. Включно з містами та селами. Повертатися до минулого ніхто не буде», – написав Яковлєв.

Також мер повідомив, що у травні заплановано фінансування всіх комунальних установ та організацій. У скадовських школах навчання закінчується 2 травня, усі випускники отримають документи державного зразка про освіту.

Російські окупанти відключили мобільний зв’язок та інтернет у Херсонській та частині Запорізької областей.

***

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках:

YouTubeFacebook, TelegramTwitter