рф вдарила по Одещині чотирма ракетами, на Полтавщині збили російську ракету

Новини
ракетный удар
Запуск російської крилатої ракети «Калибр» Фото: ТАСС

Ворог застосував стратегічну авіацію для завдання удару чотирма крилатими ракетами по території Одещини, постраждалих немає.

Про це повідомляє пресслужба оперативного командування «Південь».

«По Одещині нанесено ракетний удар 4-ма крилатими ракетами із застосуванням стратегічної авіації. Ворог продовжує не тільки фізичне руйнування інфраструктури регіону, а й психологічний тиск на цивільне населення. Але українська нація незламна: постраждалих немає, пошкодження інфраструктури відбудуємо», – йдеться у повідомленні.

В ОК «Південь» закликали жителів Одещини дотримуватись вимог безпеки, не нехтувати попередженнями про повітряну тривогу.

Сили протиповітряної оборони ЗСУ збили над Полтавщиною ворожу ракету, повідомив начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

«Наша ППО збила ворожу ракету над Полтавщиною. ЗСУ береже наш спокій, але повітряні тривоги не ігноруємо! Нагадаю, що сьогодні був удар по інфраструктурі в Карлівці. Постраждалих немає, пожежа ліквідована. Вибуховою хвилею пошкоджено шибки в будівлях, розташованих неподалік», – написав Дмитро Лунін.

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках:

YouTubeFacebook, TelegramTwitter