InformNapalm і ЗСУ випустили гральні карти з воєнними злочинцями рф

Новини
Гральні карти, на яких зображено воєнні злочинці рф Фото: facebook.com/CinCAFU

Волонтери розвідувальної спільноти InformNapalm за підтримки керівництва ЗСУ випустили дві колоди гральних карт, на яких зображено воєнні злочинці рф, а також російські політики і пропагандисти.

Про це повідомив головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний у Facebook.

«Рівно 20 років тому, у 2002 році, Центральне командування армії США випустило список розшукуваних воєнних злочинців у вигляді колоди карт, граючи в які, військові США запам’ятовували свої цілі. У 2022 році волонтери міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm продовжили цю традицію та за підтримки військового керівництва України, зокрема, і моєї, випустили дві колоди карт воєнних злочинців рф та російських політиків і пропагандистів. Тож, спільними зусиллями військових та волонтерів, зусиллями всіх людей доброї волі світу карта рашизму буде неодмінно битою, як на полі бою, так і в інформаційній площині», – написав Залужний.

***

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках:

YouTubeFacebook, TelegramTwitter