Окупанти в жаху від нічних партизанів і починають вчити українську, скоро і до «Слава Україні!» дійде – СБУ

Новини
Фото: ТАСС

Російські окупанти у телефонних розмовах між собою скаржаться на постійні нічні атаки українських захисників на Запоріжжі і вже прощаються фразами «До побачення» українською.

Про це свідчить чергове радіоперехоплення, яке опублікувала Служба безпеки України.

«Каждый вечер, бл*дь, боремся с ДРГ, которые, бл*ть, каждую ночь начинают, нах*й, в село заходить… Ну короче, бл*дь, зае*ало все, домой хочу, бл*дь. Уже некоторые на взводе: положим *уй, съе*емся, зае*али», – жаліється окупант своєму товаришу, який також воює в Україні.

Наприкінці розмови загарбники переходять на українську.

«Схоже, що невдовзі наші бійці навчать їх вітатися правильно – «Слава Україні!». Втім, головне кодове слово «паляниця» все одно залишиться для окупантів недосяжним. Як і плани закріпитися на українській землі, де навіть трактор може «напартизанити» російський танк!», – зазначили в українській спецслужбі.

***

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент рф Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна росії проти України на всіх майданчиках:

YouTubeFacebook, TelegramTwitter