В окупованому Мелітополі українські партизани знову підірвали залізничну колію

Новини
мелитополь

Опівдні в окупованому Мелітополі  пролунав вибух в районі місцевого м’ясокомбінату. Місцеві мешканці повідомляють про підрив залізничної колії партизанами. 

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань з посиланням на інформацію місцевих мешканців та голови Запорізької ОВА.   

Очевидці розповідають, що підірвана залізнична колія поблизу мелітопольського м’ясокомбінату. Місцеві мешканці вважають, що «знову спрацювали партизани». Після вибуху також було чути постріли зі стрілецької зброї.

Під контролем російських військових  відбувається відновлення пошкодженої вибухом колії. На місце надзвичайної події пригнали бронепотяг, його охороняють  озброєні військові. 

мелитополь

В свою чергу, голова Запорізької військової адміністрації Олександр Старух в  ефірі «5 Каналу» підтвердив факт вибуху в Мелітополі, заявивши, що «партизани в черговий раз пошкодили бронепотяг окупаційних військ у Мелітопольському районі».

Тим часом російські пропагандисти сьогодні повідомили про ліквідацію наслідків підриву колії, який українські партизани здійснили 18 травня.  

Матеріал підготовлено в рамках проекту ГО «Інформаційний прес-центр» за підтримки Інституту висвітлення війни та миру (IWPR) в Україні.