«Пацанів у Бурятії постійно ховають». ГУР опублікувало перехоплену розмову окупантів

Новини

Головне управління розвідки опублікувало перехоплену розмову, в якій родичі російського окупанта «Антохи» з Бурятії вмовляють його не воювати в Україні.

Родичка розповідає, що знайшла юриста, який допоможе окупанту уникнути відповідальності у разі звільнення з армії РФ. Він відповів, що вже написав рапорт.

«Якщо вирішиш звільнятися, звільняйся. Кожна людина має право на життя і здоров’я. Головне, Антохо, вижити, у тебе – одна мета. Загине стільки молоді… Це вік від 18 до 25. А хто нам на пенсію зароблятиме? Ніхто! » – відповіла співрозмовниця.

Вона також скаржиться на пропаганду й каже, що Міноборони РФ занижує втрати російських військ.

«Свята – щодня по телевізору якась х**ня. Улан-Уде – 99 років. Великий концерт. По**ен, що в Бурятії щодня ховають пацанів з України. Взагалі має бути на**р жалоба. А то проїдуть на машинах із цими знаками на підтримку наших солдатів. Патріоти йо**ні. Дітей патріотизму кинулися вчити. По телевізору всі ці політичні програми якусь х**ню порють», – сказала вона.

За даними Генштабу ЗСУ, у широкомасштабній війні з Україною армія РФ втратила вже 30 150 військових.

***

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент рф Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна росії проти України на всіх майданчиках:

YouTubeFacebook, TelegramTwitter