Російські війська знищили два з трьох мостів, які ведуть до Сєверодонецька, кидають всі сили – глава ОВА Гайдай

Новини
Обстріл Сєвєродонецька військами рф Фото: t.me/luhanskaVTSA

Окупанти кидають всі сили, аби «відрізати» Сєверодонецьк. Російські війська знищили два з трьох мостів, які ведуть до міста.

Про це заявив глава ОВА Сергій Гайдай.

«Ситуація у Сєверодонецьку вкрай важка. Рашисти вночі зруйнували другий міст, що веде до обласного центру, прямо зараз орки масово обстрілюють з артилерії останній третій шляхопровід до міста. Росіяни кидають всі сили, аби «відрізати» Сєверодонецьк. Наступні два-три дні будуть показовими. Не виключаємо наступи і на інших напрямках, а саме траса «Лисичанськ-Бахмут», яку росіяни намагаються взяти під контроль», – йдеться в повідомленні.

За словами Гайдая, промзону Сєверодонецька контролюють українські війська, але територія заводу «Азот» постійно обстрілюється.

«Інформація про блокування хімзаводу – маячня. У Рубіжному наші накрили командний пункт чеченців – кількість кульків уточнюємо Окрім того, за останні дні маємо ще дві подібні «вечірки»: стадіон з вагнерівцями у Кадіївці та смертельну нараду у Сєвєродонецькому ПК Хіміків», – підсумував він.

***

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент рф Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна росії проти України на всіх майданчиках:

YouTubeFacebook, TelegramTwitter