У Запорізькій області окупанти викрали з території залізорудного комбінату вагони з рудою

Новини
ПрАТ «Запорізький залізорудний комбінат» Фото: wikimapia.org

У Запорізькій області російські окупанти викрали з території ПрАТ «Запорізький залізорудний комбінат» 54 вантажні вагони з алгомераційною рудою загальною вагою 3240 тонн.

Про це повідомляють Сили оборони Запорізького краю у Facebook.

«Окупанти на захоплених територіях продовжують грабувати місцеве населення і незаконно конфісковувати майно підприємств. В селищі Мала Білозірка Василівського району з території залізорудного комбінату дикуни з росії викрали 54 вантажні вагони з алгомераційною рудою, загальною вагою 3240 тонн, також рашисти заволоділи вантажним автомобілем «Камаз», – йдеться у повідомленні.

***

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент рф Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна росії проти України на всіх майданчиках:

YouTubeFacebook, TelegramTwitter