Війська рф вдарили ракетами по Сарнам на Рівненщині: троє загиблих, четверо – в лікарні

Новини
Зруйнована російською ракетою СТО у Сарнах на Ровенщині Фото: t.me/vitalykoval8

Війська рф увечері 25 червня завдали ракетний удар по місту Сарни на Рівненщині. Ракети влучили у СТО та комплекс для ремонту автомобілів. Загинуло троє цивільних осіб, ще четверо отримали поранення.

Про це повідомив голова Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль у Telegram.

«Наслідки удару по місту Сарни Рівненської області. Дві ракети влучили у об’єкти цивільної інфраструктури. Це СТО з мийкою та ще один комплекс з ремонту автомобілів. За попередніми даними, троє загиблих, четверо потерпілих знаходяться в лікарні, двоє з них у важкому стані. Під завалами ще можуть бути люди, тому роботи тривають», – сказав Коваль у відеозверненні.

Він додав, що на місті події працюють представники ДСНС та силових структур.

Коваль також опублікував відео з наслідками ракетного удару.

***

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент рф Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна росії проти України на всіх майданчиках:

YouTubeFacebook, TelegramTwitter